Ioga

 

El hatha ioga és la disciplina que prepara el cos i la ment per la salut i el benestar. Hi ha moltes raons per practicar el ioga: per enfortir el sistema immunològic, tenir mes energia, per meditar, per relaxar-se, per l’autoconeixement, per tonificar la musculatura, per activar el sistema circulatori, el sistema hormonal i tot els sistemes corporals. El ioga ajuda a guanyar flexibilitat i a coordinar la respiració amb el moviment.

Sessió de ioga guiada per Eva Arbonès, mestra de hatha ioga certificada per Yoga Alliance i diplomada per el Living Yoga Program a Austin, Texas.

“La meva experiència personal i en el ioga fan que la gent que ve a les meves classes prenguin consciencia del poder innat que tenim per aconseguir la transformació i la curació. El meu viatge, especialment, la meva estada a Estats Units, m’ha permès aprendre sobre les cultures dels natius americans i els xamanismes. La meva passió i deure en aquests moments és compartir tot el que he aprés i crear un bocinet de cel allà on soc. M’agrada que a les meves classes es treballi l’agraïment, la compassió, l’humor, l’acceptació, el plaer, el repte, l’equilibri, l’harmonia i altres valors que permeten el creixement en la nostra trajectòria i en la trajectòria d’aquells que ens acompanyen.”

Eva Arbonès te un màster en antropologia de la medicina, dona classes de hatha ioga, organitza esdeveniments terapèutics i excursions a la natura.

https://bocinetdecelemporda.wordpress.com/

El teu centre de salut