Vés al contingut

Anàlisis Clíniques

Anàlisis Clíniques
  • Anàlisis Clínics
Descripció del servei

Si el teu metge o especialista sol·licita analítiques, en Essentia Centre Mèdic t'atendran i et donaran el resultat de qualsevol determinació o prova.

Synlab, és el primer laboratori privat de rutina de Catalunya en nombre de pacients: realitza analítiques per a més de 5.000 pacients / dia laborable.

Els laboratoris utilitzen analitzadors amb la tecnologia més avançada en quimioluminiscència, bioquímica, hematologia, immunologia, microbiologia, cromatografia, analítica industrial, anatomia patològica, genètica, citogenètica, absorció atòmica i biologia molecular.

Prova de laboratori realitzada a una mostra de sang, plasma o sèrum extreta dels pacients (normalment s'obté la mostra extraient la sang de la vena d'un braç o mà mitjançant una xeringa o punxada).

A l'igual que l'anàlisi de sang, l'anàlisi d'orina és una prova de laboratori comú per comprovar si hi ha una àmplia varietat de trastorns o estats fisiològics (la mostra normalment la obté el pacient i el lliurament en un pot esterilitzat).

Prova de laboratori d'una mostra de femta a través de la qual s'obtenen valuoses dades per a l'anàlisi de l'aparell digestiu o per comprovar si hi ha trastorns o paràsits (la mostra normalment la obté el pacient i el lliurament en un recipient esterilitzat).

Les anàlisis hormonals se solen realitzar a través de mostres de sang o orina, sent en aquest cas els paràmetres a estudiar relatius a l'activitat hormonal.

Les hormones afecten de diversa forma a la nostra salut, i les proves diagnòstiques més comuns les relatives a les hormones tiroïdals (ajuda en el diagnòstic de l'hipertiroïdisme i hipotiroïdisme), les relacionades amb la fertilitat masculina i femenina, proves de funcionament de l'aparell reproductor, i proves d'anàlisi de l'cicle menstrual de la dona.
 

Addicionalment es pot sol·licitar la realització d'altres proves específiques, anàlisi d'immunologia i serologia, anàlisi de drogues, anàlisi d'al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, així com altres anàlisis específiques.

Centre de extraccions de laboratoris Synlab

Centre de extraccions del Centre d'Anàlisis Girona

 

Detalls del servei