Vés al contingut

Homeopatia

Homeopatia
  • Homeopatia
Descripció del servei

L'homeopatia és una disciplina mèdica que s'aproxima a l'pacient dese un punt de vista holístic, és a dir, tenint en compte tots els aspectes que influeixen en la vida d'una persona.

Desenvolupada per Samuel Hahnemann, metge alemany, al segle XVIII, l'homeopatia considera que la malaltia és un desequilibri de l'organisme que afecta tant a l'esfera física com emocional i espiritual de la persona. L'objectiu de l'metge homeòpata és restaurar aquest equilibri. Per a això disposa dels remeis homeopàtics, medicaments desenvolupats a partir de substàncies provinents de el regne animal, vegetal o mineral que al laboratori són sotmeses a un procés de dilució i dinamització per potenciar el seu efecte sobre l'organisme.

El metge homeòpata realitza en primer lloc una història clínica i un diagnòstic mèdic, per seguidament fer la història i el diagnòstic homeopàtics. 

La història homeopàtica no té en compte només els símptomes de la malaltia, sinó que té en compte també l'esfera emocional, social i espiritual de la persona, ja que tot això contribueix a el desenvolupament de la malaltia i per tant s'ha de tenir en compte per aconseguir la curació. 

A través de la història homeopàtica el metge arriba a el diagnòstic homeopàtic, el qual determina el remei que prescriurà el pacient.

Detalls del servei