Vés al contingut

Especialitat Mèdica

Medicina de l'esport
Medicina de l'esport
Descripció del servei

Què és la medicina de l'esport?

 

Detalls del serveiTraumatologia
Traumatologia
Descripció del servei

Essentia Centre Mèdic oferim un servei de traumatologia integral per prevenir, tractar i diagnosticar les lesions traumàtiques de la columna i les extremitats superiors i inferiors. El servei està orientat tant a adults com a nens i adolescents.


Entre les lesions més comunes que tractem es troben:

Detalls del serveiFisioteràpia
Fisioterapia
Descripció del servei

La fisioteràpia és una disciplina de la salut que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica, per pal·liar símptomes de múltiples malalties, tant agudes com cròniques, per mitjà d'exercici terapèutic, tècniques manuals, entre elles el massatge i electroteràpia.

Detalls del serveiPodologia
Podologia
Descripció del servei

Branca sanitària especialitzada en l’estudi, el diagnòstic i el tractament de les afeccions i deformitats dels peus, com també en la seva cura i prevenció. Existeixen diverses competències les quals un/a podòleg pot abastar, com: quiropòdia, podologia pediàtrica, geriàtrica i esportiva, peu diabètic, estudi biomecànic, ortopodologia i receptar medicació.

Detalls del serveiGinecologia i Obstetricia
Ginecologia
Descripció del servei
Especialitat Mèdica
Detalls del serveiInfermeria
Infermeria
Descripció del servei

Responsabilitat, autonomia, intimitat / confidencialitat, justícia social i compromís professional

Els cinc valors que guien els professionals de la infermeria; recollits en el Codi d'Ètica de les infermeres i infermers de Catalunya. (Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya. Barcelona, ​​2013).

El servei d'infermeria de Essentia Centre Mèdic, realitza entre altres:

  • Extraccions de sang
  • Vacunacions, administració d'injectables i medicaments
  • Cures
  • També es desplaça al domicili
Detalls del serveiMedicina General i de familia
Medicina de familia
Descripció del servei

La medecina general és “el teu metge de capçalera”, és l’especialitat que rep al pacient en primera instancia, l’aten d’una manera integrada i global, l’escolta i decideix si és necesaria la valoració per un especialista concret, si son necesàries proves complementàries pel diagnóstic
(TAC, analítiques, RX…).

 

El metge de familia s’ocupa del pacient integrant el contexte familiar, comunitari i cultural, és la base del sistema de salut i és un filtre primari i necesari per diagnosticar i derivar d’una manera eficient i rápida.

Detalls del serveiPsicologia
Psicologia
Descripció del servei

La paraula “psicologia” significa literalment “estudi de l’ànima”, i inclou l’estudi i anàlisi de la conducta, els processos mentals, les emocions i el cos. A Essentia Centre Mèdic t’oferim un espai on deixar fluir totes aquelles preocupacions, sentiments, malestars que d’alguna manera interfereixen en el teu dia a dia, impedint que el gaudeixis amb la màxima plenitud. Un espai on poder treballar conjuntament els canvis necessaris per millorar la teva salut i qualitat de vida.

Detalls del serveiDermatologia
Dermatologia
Descripció del servei

 

La pell és l'òrgan més extens de el cos, el més visible, i una de les més importants barreres de defensa del nostre sistema immunològic. És per això que una pell sana és de vital importància en múltiples facetes de la nostra vida, sent les raons per acudir a l'dermatòleg molt variables i diverses.

Detalls del serveiSubscriu-te a Especialitat Mèdica