Vés al contingut

Altres Especialitats

Reiki
REIKI
Descripció del servei

El reiki és una tècnica de transferència d’energia per imposició de mans. Aquesta tècnica té els seus origens al Japó i significa:

  • Rei: Universal, sense límits
  • Ki: Energia Vital

La imposició de mans per transferir energia per la sanació ve de temps molt remots. Pot set Prana pels hindús, energia bioplasmàtica pels russos o Chi pels xinesos.

Detalls del serveiAudífons i Proves Auditives
audio3
Descripció del servei

A Essentia Centre Mèdic, els especialistes de Audio control us faràn una revisió auditiva gratuïta per tal de verificar la vostra audició.

Detalls del serveiRehabilitació i Fisioteràpia per accidents de Trànsit
Accidents de transit
Descripció del servei

Has patit un accident de trànsit? O has sigut atropellat?

Si malauradament és així, en Essentia Centre Mèdic col·laborem amb la totalitat d'asseguradores de cotxes i vehicles a motor.

Si has patit alguna lesió, les asseguradores es farien càrrec del tractament mèdic, que inclou Fisioteràpia, Visites Mèdiques i si fossin necessàries més proves complementàries.
A Essentia Centre Mèdic, tenim molta experiència en el tractament de lesionats per sinistres, i les asseguradores ens han prestat tota la seva confiança per els nostres bons resultats.

Detalls del serveiHomeopatia
Homeopatia
Descripció del servei

L'homeopatia és una disciplina mèdica que s'aproxima a l'pacient dese un punt de vista holístic, és a dir, tenint en compte tots els aspectes que influeixen en la vida d'una persona.

Detalls del serveiOsteopatia
Osteopatia
Descripció del servei

Què és l’Osteopatia?

Detalls del serveiAcupuntura
Acupuntura
Descripció del servei

L’acupuntura és només una tècnica mèdica de la Medicina Clàsica Xinesa. A través d’aquesta tècnica es pot saber quin són els punts  anatòmics que restauren els excessos o les insuficiències dels quadres clínics de la persona.

La selecció d’un punt i no un altre ve condicionat pel diagnòstic a través del pols, la llengua i aplicació de la diferenciació de síndromes. Des d’un bon diagnòstic es fa el tractament i el pronòstic adequat a cada cas: a cada dolor, a cada cefalea...

Detalls del serveiAnàlisis Clíniques
Anàlisis Clínics
Descripció del servei

Si el teu metge o especialista sol·licita analítiques, en Essentia Centre Mèdic t'atendran i et donaran el resultat de qualsevol determinació o prova.

Synlab, és el primer laboratori privat de rutina de Catalunya en nombre de pacients: realitza analítiques per a més de 5.000 pacients / dia laborable.

Detalls del serveiSubscriu-te a Altres Especialitats