Vés al contingut

Altres Especialitats

Nutricionista
REIKI
Descripció del servei

Quan parlem de salut i alimentació s’han de tenir clars dos conceptes diferents però complementaris com són la nutrició i la dietètica.


La nutrició son totes aquelles substàncies necessàries en l’alimentació diària per tal de cobrir tots els requeriments essencials. Cada etapa de la vida requereix de diferents necessitats per això és important l’adaptació nutricional amb el pas del temps.


La dietètica significa règim de vida i recalca la importància de seguir una planificació per a mantenir un bon equilibri.

Detalls del serveiAudífons i Proves Auditives
audio3
Descripció del servei

A Essentia Centre Mèdic, els especialistes de Audio control us faràn una revisió auditiva gratuïta per tal de verificar la vostra audició.

Detalls del serveiRehabilitació i Fisioteràpia per accidents de Trànsit
Accidents de transit
Descripció del servei

Has patit un accident de trànsit? O has sigut atropellat?

Si malauradament és així, en Essentia Centre Mèdic col·laborem amb la totalitat d'asseguradores de cotxes i vehicles a motor.

Si has patit alguna lesió, les asseguradores es farien càrrec del tractament mèdic, que inclou Fisioteràpia, Visites Mèdiques i si fossin necessàries més proves complementàries.
A Essentia Centre Mèdic, tenim molta experiència en el tractament de lesionats per sinistres, i les asseguradores ens han prestat tota la seva confiança per els nostres bons resultats.

Detalls del serveiHomeopatia
Homeopatia
Descripció del servei

L'homeopatia és una disciplina mèdica que s'aproxima a l'pacient dese un punt de vista holístic, és a dir, tenint en compte tots els aspectes que influeixen en la vida d'una persona.

Detalls del serveiOsteopatia
Osteopatia
Descripció del servei

Què és l’Osteopatia?

Detalls del serveiAcupuntura
Acupuntura
Descripció del servei

L’acupuntura és només una tècnica mèdica de la Medicina Clàsica Xinesa. A través d’aquesta tècnica es pot saber quin són els punts  anatòmics que restauren els excessos o les insuficiències dels quadres clínics de la persona.

La selecció d’un punt i no un altre ve condicionat pel diagnòstic a través del pols, la llengua i aplicació de la diferenciació de síndromes. Des d’un bon diagnòstic es fa el tractament i el pronòstic adequat a cada cas: a cada dolor, a cada cefalea...

Detalls del serveiAnàlisis Clíniques
Anàlisis Clínics
Descripció del servei

Si el teu metge o especialista sol·licita analítiques, en Essentia Centre Mèdic t'atendran i et donaran el resultat de qualsevol determinació o prova.

Synlab, és el primer laboratori privat de rutina de Catalunya en nombre de pacients: realitza analítiques per a més de 5.000 pacients / dia laborable.

Detalls del serveiSubscriu-te a Altres Especialitats